om

Helene Dyhr
Helene Dyhr

Helene Dyhr har en bachelor i erhvervsøkonomi og har i mange år arbejdet i medie- og reklamebranchen som konsulent og tekstforfatter. Efterfølgende har hun uddannet sig til lærer med fagene dansk, billedkunst og håndværk & design.

Helene har stor erfaring med kunderelaterede opgaver og formidling af indhold inden for områderne kunst, design, mode, bolig og undervisning. Hun har også erfaring fra museumsverdenen med blandt andet omvisninger og udvikling af undervisningsmaterialer og -videoer. 
 
Bielefeldt Art & Design

Mette Bielefeldt Bruun er kunsthistoriker fra Københavns Universitet med speciale i design og kunsthåndværk. Hun har arbejdet i mange år i universitets- og museumsverdenen med ledelse, fundraising, events og kuratering. Senest som leder af Næstved Museum.

Derudover har hun i privat regi været kunstfaglig konsulent og bidraget til diverse udgivelser om kunst og design.

Anne Birk Design

Anne Birk er grafisk designer. Bag sig har hun en uddannelse i grafisk kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Indtil 2012 har hun arbejdet på designbureauer i Københavnsområdet hvorefter begyndte som selvstændig grafisk designer.

Anne designer til både web og tryk i form af websites, webbannere, logoer, foldere, årsberetninger, plakater, annoncer, roll ups osv. Hun er god til at skabe den grafiske sammenhæng der skal til for at få et professionelt udtryk. 

Mission​

Link Projects medlemmer er alle fra den kreative branche, og kan stå for alt fra projektledelse, fundraising, formidlings- og grafiske opgaver, fotografering og rådgivning i opgaver, hvor der indgår  kunst og design for virksomheder, institutioner og private. Vi arbejder ikke alene for det gode resultat men i lige så høj grad for en værdiskabende proces i projektet – for alle samarbejdspartnere. Link Project er derfor den samarbejdspartner    kommuner, institutioner, virksomheder og private kan kontakte, når de står med en kunst- eller designopgave og mangler formidling, projektledelse fra A-Z eller ekstern finansiering.

 

Vision​

Kunst, kultur og design kan bidrage til velvære og arbejdsglæde i hverdagen, og kan tilføre omgivelser som byggeri og byrum identitet. Så hvis vi kunne bestemme, blev kunst og design af høj kvalitet en integreret del af alle menneskers hverdag.

 

Vores værdier​
  • Vi tror på, at man skal gøre det, man er bedst til. Det gør vi! 
  • Vi tror på værdien af tværfaglige samarbejder, og at vi sammen er dygtigere, end vi er hver for sig.
  • Vi er garant for æstetisk kvalitet og umage.
  • Vi tror på, at projekter kan udvikles og realiseres i en demokratisk proces.

Vi vil gerne hjælpe de spændende, kreative kræfter – designere og kunstnere – der er på vej frem eller har brug for et skub frem i lyset. Sammen bærer vi et ansvar. Et socialt ansvar for hinandens trivsel og for planeten Jorden. Vi tror på, at bæredygtighed bør medtænkes i alle former for kreative projekter.