om

Christel Witthøft Cortz
Christel Witthøft Studio

Christel Witthøft Cortz er uddannet ved Kunstakademiets Designskole med en bachelor i tekstildesign og en kandidat fra Møbel og Objekt. Hun har indretningsprojekter og farvesætningsopgaver bag sig som selvstændig designer og arbejder som kunst- og designformidler for Billedskolen Storstrøm, hvor hun udvikler kreative forløb og workshops for børn og unge. Christel er ligeledes udøvende kunstner og udstiller og sælger i både privat og offentlig regi.

Bielefeldt Art & Design

Mette Bielefeldt Bruun er kunsthistoriker fra Københavns Universitet med speciale i design og kunsthåndværk. Hun har arbejdet i mange år i universitets- og museumsverdenen med ledelse, fundraising, events og kuratering. Senest som leder af Næstved Museum. Derudover har hun i privat regi været kunstfaglig konsulent og bidraget til diverse udgivelser om kunst og design.

Mission​

Link Projects medlemmer kan projektlede, fundraise, formidle og rådgive i opgaver, hvor der indgår  kunst og design for virksomheder, institutioner og private. 

Vi arbejder ikke alene for det gode resultat men i lige så høj grad for en værdiskabende proces i projektet – for alle samarbejdspartnere.

Link Project er derfor den samarbejdspartner kommuner, institutioner, virksomheder og private kan kontakte, når de står med en kunst- eller designopgave og mangler faglig rådgivning, projektledelse fra A-Z eller ekstern finansiering.

 

Vision​

Kunst, kultur og design kan bidrage til velvære og arbejdsglæde i hverdagen, og kan tilføre omgivelser som byggeri og byrum identitet.

Så hvis vi kunne bestemme, blev kunst og design af høj kvalitet en integreret del af alle menneskers hverdag.

 

Vores værdier​

Vi tror på, at man skal gøre det, man er bedst til. Det gør vi! 

Vi tror på værdien af tværfaglige samarbejder, og at vi sammen er dygtigere, end vi er hver for sig.

Vi er garant for æstetisk kvalitet og umage.

Vi tror på, at projekter kan udvikles og realiseres i en demokratisk proces.

Vil vil gerne hjælpe de spændende, kreative kræfter – designere og kunstnere – der er på vej frem eller har brug for et skub frem i lyset.

Sammen bærer vi et ansvar. Et socialt ansvar for hinandens trivsel og for planeten Jorden. Vi tror på, at bæredygtighed bør medtænkes i alle former for kreative projekter.